maanantai 31. maaliskuuta 2014

Purina One Adult - - Hopottajat

Me päästiin mukaan Hopottajien Purina One Adult kampanjaan. Purina ONE Adult täysravinto tukee koiran vastustuskykyä, ja sen tärkeät ravintoaineet ja rapeat pelletit auttavat ikeniä ja hampaita pysymään kunnossa. Kaikki Purina ONE koiranruoat sisältävät Solelios-reseptin, joka antaa koirallesi näkyvää terveyttä tälle ja huomiselle päivälle. Näin kertoo tuotekuvaus. 

Purina One Adult Lammas Riisi


Ominaisuudet

Ravintosisältö:
Raakaproteiini 25%, raakarasva 16%, hehkutusjäännös 6,5 %, kupari(kuparisulfaatti) 8mg/kg, sinkki (sinkkisulfaatti) 150mg/kg, seleeni(natriumseleniitti)0,15mg/kg, kalsium 1,2%, fosfori 0,9% ja raakakuitu 2 %
Valmistusaineet:Lammasta (16%), riisiä (14%), maissia, kuivattu siipikarjaproteiinia, kaurarouhetta, maissigluteiinijauhoa, eläinrasvaa (säilötty tokoferoliseoksella), maksauutetta, dikalsiumfosfaattia, kalaöljyä, kaliumkloridia, natriumkloridia, koliinikloridia, kivennäisiä, Ly-lysiiniä
Vitamiinit:A-vitamiini 21000KY/kg, D3- vitamiini 1600 KY/kg, E-vitamiinia 460 mg/kg ja C-vitamiinia 70 mg/kg

Meillä Belgianpaimenkoira Rio pääsi maistamaan näitä raksuja, treenien yhteydessä. Eli me käytettiin näitä pääsääntöisesti palkkaamiseen. Nämä raksut soveltuivat hyvin palkkaamiseen sillä ne olivat juuri sopivan kokoisia koiran suuhun annettavaksi, eikä niitä tarvinut jäädä pureskelemaan sen kummemmin vaan palkkaus onnistui erityisen sukkelaa. Jotkut raksut meinaan on syljetty pois ja jääty niitä syömään siihen paikalla missä palkkaus on tehty.. ja hommahan ei niin toimi. 
Tulos siis on näistä raksuista se, että Rio niistä ilmeisesti piti. Tulemme jatkossaakin käyttämään tätä kuivanappulaa niin treeneissä, kuin Kongin täytteenä tms. viriketoiminnassa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti