sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Familyday!

Sunnuntai, mun lepopäivä! Mies vei lapset koris-kerhoon ja mä jäin sänkyyn vielä hetkeksi. Kun, nousin keitin kahvin ja tein aamupalaa itselleni. Ihanaa, kun saa nukkua pitkään! Tänään on siis myös vapaapäivä treeneistä. Eli ei salitreeniä ollenkaan vaan aerobista ja venyttelyä!


Kehonhuolto ja venyttely on tärkeä osa-alue kovaa treenattaessa, koska:

  • 1. Loukkaantumisriski pienenee
  • 2. Palautuminen nopeutuu
  • 3. Suorituskyky voi kasvaa
  • 4. Liikkuvuus ja notkeus lisääntyvät
  • 5. Venyttely on rentouttavaa, auttaa stressinhallinnassa sekä parantaa hermostosi toimintaa.


Koris-kerhon päätyttyä lähdimme elokuviin katsomaan Onneli & Anneli elokuvaa. Tyttö oli aivan haltioissaan tästä elokuvasta. Mitäpä pieni tyttö voisi enempää toivoa, kuin vaalenapunaisia unelmia omasta talosta ystävän kanssa, jossa kaikki on aivan täydellistä pienen tytön silmissä!
Poika ei niin välittänyt tästä, mutta eipä hän ainakaan kauheasti valittanut. Seuraavaksi mennään katsomaan Risto Räppääjä ja liukas Lennart tai Rio2! Rio2 ois tän äidin listalla..
Harvoin meillä on yhteisiä viikonloppuja koko perheen voimin joten silloin, kun ollaan kaikki koossa pyritään tekemään yhdessä jotain kivaa. Itse teen keikkatöitä opiskelujen ohella ja mies viheltelee ympäri Suomen, oman päätyönsä lisäksi. Viheltelee eli toimii koripallo erotuomarina.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti