keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Treeniblogi alkakoon N Y T nyt!

Blogissani on tarkoitus seurata oman treenin edistymistä. Osallistun BodyCampin Ms.Fitness kilpailuun, jonka valmennuksessa tällä hetkellä olen.

Uusi valmennus alkaa 22.1.2014, ohjelman pääset ostamaan täältä -> MS.Fitness2

Tämä valmennus alkoi marraskuussa eli valmennuksen mukaisia treenejä on nyt kertynyt reilun 2kk ajan. Olen tykännyt ruokavalioista ja treeni ohjelmista. Tähän pakettiin kuuluu myös online pt-tunti, jossa voi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä niin treeneistä, kuin ruokavaliosta.
Ruoka on perusruokaa,jota voi muunnella lapsiperheelle sopivaksi, tästä suuri plussa valmennustiimille!


Vuoden 2013 viimeinen päivä kului töiden merkeissä, mutta pääsin kotiin niin, että ehdin kilistämään skumpan ennenkuin vuosi vaihtui. Vuoden 2014 ensimmäinen päivä alkoi mukavasti perheen kanssa Dylanin brunssilla. Ja sieltä sitten kotiin päikkäreille pojan kanssa, jotta jaksoi vielä illalla lähteä salille tekemään etureisi+ vatsa treenin. Ajattelin, ettei tänän salilla olisi niin kamalaa ruuhkaa,mutta väärässä olin. Salille oli kömpinyt aloittelevia treenaajia.. jotka tietysti makoilivat laitteissa..Vähän turhauttava reissu siis oli, mutta treenin sain tehtyä ja treeni luisti hyvin!

Ruokavaliota olen noudattanut piirun tarkasti. Jouluna ja nyt Uutena Vuotena sallin itselleni pienen herkuttelun. Olo oli kyllä joulun jälkeen sen mukainen ettei niin kertakaikkiaan vaan pysty syömään yhtään enempää. Oli alkoi olemaan tukkoinen ja kaipasi bodyruokaa + liikuntaa ;)













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti